ТРЗ – Труд и работна заплата

Спестете до над 80 % от разходите си за Счетоводни услуги

 Предлагаме Ви изготвяне на ведомости за заплати, осигурителни декларации Д1 и Д6, както за работници/служители, така и за самоосигуряващи се лица, назначаване /уволняване на служители.

Получавате: файлове Д1, Д6 за подаване към НАП, месечна ведомост, рекапитулации, платежни за осигурителните вноски и данък по ЗДДФЛ.

Всичко е с възможност да изберете дали ние да го подаваме, или Вие с вашия ПИК код. Изключително лесно, неизискващо специални знания и образование в областта на счетоводната отчетност

Ето и как работи нашият продукт:

След като се регистрирате в сайта ни,

 1. Трябва да изтеглите формата за попълване на данните на служителите. Данните се описват в полета, изключително опростено, достъпно и разбираемо за всеки от вас.
 2. Запаметяване файла на вашия компютър
 3. Прикачвате файла чрез бутона ПРИКАЧИ ФАЙЛ
 4. Въведете броя на работници/служители за съставяне на месечна ведомост или назначаване/уволнение в нашия калкулатор. Той ще изчисли сумата, която трябва да заплатите. Пример: Искате съставяне на ведомост, Д1 и Д6 за месец март за 3 бр. служителя и 1 бр. Самоосигуряващо се лице – въвеждате в калкулатора 4 бр. (4) и той ще изчисли сумата, която да заплатите. След което продължавате с бутон ПОРЪЧАЙ
 5. След заплащане в срок до 24 часа ще Ви бъдат върнати на посочен от Вас емайл файлове за подаване към НАП, ако сте ни предоставели ваш ПИК при регистрацията ще ги  подадем от Ваше име.На емайла ще получите протокол от НАП и месечна ведомост, рекапитулации, платежни за осигурителните вноски и данък по ЗДДФЛ.

Трябва да въведете броя на работници / служители за съставяне на месечна ведомост в нашия калкулатор.  Данните се описват в полета, изключително опростено, достъпно и разбираемо за всеки от вас.

Изтегли Бланка за назначаване и освобождаване на служители и при поръчка прикачете попълнената бланка

Изтегли Бланка

Прикачи попълнена Бланка

 Цената е за брой служител

Моля Въвъдете броя служители

Описание

ТРЗ – Труд и работна заплата

ТРЗ – Труд и работна заплата

След като ни изпратите данните, наш специалист ги преглежда и в рамките на 24 часа получавате файлове Д1, Д6 за подаване към НАП, месечна ведомост, рекапитулации, платежни за осигурителните вноски и данък по ЗДДФЛ.

Ако желаете, може да подадем информацията вместо Вас, но трябва да ни предоставите Вашия ПИК за НАП, или сами да ги подадете чрез електронните услуги от сайта на НАП, ако разполагате с Ваш КЕП или ПИК .

Изпратете запитване за назначаване, освобождаване на работник и изготвяне на ведомости

Попълнете данните за служителите в формата

  Допълнителна информация

  ТРЗ - Труд и работна заплата

  Изготвяне на ведомости и изчисляване на осигуровки., Назначаване на работник, Освобождаване на работник

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Също може да ви хареса…