Регистрация на ЕТ

Като Едноличен Търговец (ЕТ) може да се регистрира всяко дееспособно физическо лице с местожителство в страната. Едноличният Търговец е физическо лице с качество на търговец.

Изготвяне и подаване вместо Вас на необходимите документи в Търговския регистър, Ще получите разпечатка от Търговския регистър с актуално състояние след регистрацията на фирмата. Получавате и нужната счетоводна консултация, касаеща регистрацията на ЕТ.

Срок за регистрация: 1 работен ден

 

Изтегли Заявка за регистрация на ЕТ

 

Чрез сключване на Договор за Счетоводно обслужване от Счетоводна Кантора Д & С Консулт 11 получавате 50% отстъпка от цената за регистрацията на Вашата нова фирма

Описание

Регистрация на ЕТ

Регистрация на ЕТ в Пловдив и онлайн за цяла България на разумни цени

Изисквания за регистрация като Едноличен търговец

  • Навършени 18 год. без сериозни психически заболявания
  • Наименованието трябва да съдържа без съкращения личното и фамилното или бащиното име, с което физическото лице е известно в обществото и следва да бъде с национална изключителност.
  • Местожителство в България.
  • Чуждестранен гражданин може да регистрира ЕТ само в случай че има разрешение за постоянно пребиваване на територията на Република България, издадено в съответствие със Закона за чужденците в Република България и актовете по неговото прилагане.
  • Не сте в производство за обявяване в несъстоятелност или с възстановени права
  • Не сте съден за банкрут
  • Не сте бил управител, член на управителен или контролен орган на дружество, прекратено поради несъстоятелност през последните две години
  • Не сте бил управител, член на управителен или контролен орган на дружество, за което е било установено с влязло в сила наказателно постановление неизпълнение на задължения по създаване на определените му нива от запаси по Закона за запасите от нефт и нефтопродукти.

 

Допълнителна информация

С или без Договор

Без договор, С Договор – 50% отстъпка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…